Αναζήτηση

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Review της εφαρμογής Greek Word Search Free για το iPhone



Η εφαρμογή Greek Word Search Free είναι η Lite έκδοση του Greek Word Search, ενός ευφάνταστου παιχνιδιού κρυπτόλεξου για τις mobile συσκευές της Apple.

Για όσους θυμούνται την εφαρμογή Greek Word Search που είχε ανασκοπηθεί παλιότερα στο blog, πρέπει να αναφέρω ότι, μαζί με το update που έγινε στην έκδοση 2.2 τις προάλλες, κυκλοφόρησε και η “κομμένη έκδοση” η οποία παρουσιάζεται στις παρακάτω σειρές.

Το παιχνίδι κρατάει όλη τη φιλοσοφία της “full” έκδοσης, ενσωματώνοντας μάλιστα νέες λειτουργικότητες, όπως αυτή της επεξήγησης των λέξεων (σε ορισμένες λέξεις) με την ολοκλήρωση του κάθε παιχνιδιού, καθώς και της δυνατότητας post-αρίσματος του νέου σου ρεκόρ στο Wall του προφίλ σου στο Facebook!

Τέλος, η εφαρμογή, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, είναι δωρεάν για να την κατεβάσετε από το App Store και, κατά τη γνώμη μου, αξίζει με το πολύ παραπάνω μία δοκιμή.


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Το site της εφαρμογής: http://wgames.gr/game.php?n=56








5 σχόλια:

  1. Για iPad υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά πρωτοπόρους στην μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων
    όπως έργα τέχνης, αντίκες, μουσικά όργανα και επαγγελματικά μηχανήματα.

    Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς ή μετακόμισης, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης στον χώρο σας.

    Τα οικονομικά πακέτα που διαθέτουμε στις μεταφορές – μετακομίσεις, μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.
    Η ASTRA Μεταφορική θέλοντας να ανταποκριθεί στις δύσκολες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στις διεθνείς μεταφορές προσφέρει σε εσάς ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης το οποίο περιλαμβάνει εκτός από τη μεταφορά, υπηρεσίες συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης των αγαθών.

    Η συνεργασία μας με ένα οργανωμένο, αξιόπιστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον κόσμο μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε, καλύπτοντας πλήρως κάθε απαίτηση και ανάγκη σας, κάθε είδους μεταφορά οδική, θαλάσσια, αεροπορική ή και συνδυασμό αυτών, προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες και ασφαλείς μεθόδους διακίνησης και επιτυγχάνοντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στις διεθνείς μεταφορές.
    Είμαστε σε θέση να καλύψουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα τις μετακομίσεις στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα βόρεια προάστια όπως Κηφισιά, Μαρούσι, Εκάλη, τα νότια και ανατολικά προάστια όπως Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη κ.τ.λ.
    Διεθνείς Mεταφορές Mετακομίσεις
    ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

    Εάν επιθυμείτε μία γρήγορη, άνετη και οικονομική μετακόμιση τότε απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρία μας. Αναλαμβάνουμε τις μετακομίσεις των οικοσυσκευών σας από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό!

    Αποσυναρμολογούμε και επανασυναρμολογούμε τα έπιπλά σας, αναλαμβάνουμε τη να συσκευάσουμε όλα τα αντικείμενα σας και τα επανατοποθετούμε στο νέο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει. Με τη βοήθεια ειδικών ανυψωτικών μηχανημάτων το έμπειρο συνεργείο μας φέρνει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

    Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας η εταιρία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει όλες τις οικοσυσκευές σας οικονομικά, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης προς τον πελάτη.
    Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων και η διεύρυνση της παγκόσμιας αγοράς έχουν δημιουργήσει την ανάγκη άμεσης και οικονομικής αποστολής εμπορευμάτων και σε παγκόσμια κλίμακα πλέον.
    Η εταιρίας μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των προϊόντων της επιχείρησης σας και εκτός των συνόρων της χώρας, δίνοντας σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για την πορεία της τη δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων .
    Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της μετακόμισης. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο τη μεταφορά όλων των αντικειμένων της επιχείρησής σας, αλλά και το πακετάρισμα, την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση τους.

    Διαθέτουμε τα κατάλληλα αποθηκευτικά μέσα και υλικά συσκευασίας ώστε να προστατέψουμε επαρκώς και να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα μηχανήματα, τα έπιπλα αλλά και κάθε άλλο είδος αντικειμένου στη νέα έδρα της επιχείρησής σας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μία οικονομική και συμφέρουσα προσφορά μετακόμισης που θα ανταποκρίνεται σ
    Το πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών , το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τα μεταφορικά μέσα και οι χώροι αποθήκευσης που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε την ασφάλεια αλλά και την ταχεία παράδοση των προϊόντων σας στον προορισμό τους!
    Μεταφορές Μετακομίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή