Αναζήτηση

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Greek Truth or Dare Kids για το iPhone


Αν θυμάστε, πριν από κάποιο καιρό είχα κάνει ένα συγκριτικό review μεταξύ δύο εφαρμογών Θάρρους ή Αλήθειας, σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζω μία τρίτη εφαρμογή η οποία είναι η παιδική έκδοση του Truth or Dare Greek. Το όνομα της εφαρμογής είναι Greek Truth or Dare Kids και, όπως αφήνεται να εννοηθεί και από τον τίτλο της, είναι ΜΟΝΟ για παιδιά.

Κακά τα ψέματα, ένα παιχνίδι Θάρρους ή Αλήθειας μπορεί από την πιο αθώα ερώτηση να εξελίχθη σε Ρωμαϊκό όργιο, κάτι το οποίο δεν είναι όμως κατάλληλο για τους μικρούς φίλους του iPhone (ή έστω για τα βλαστάρια των κατόχων της εν λόγω συσκευής). Η εφαρμογή Truth or Dare Greek είχε μεν επιλογή “αθωότητας” των ερωτήσεων, δεν υπάρχει όμως παιδάκι που δεν θα πατήσει την επιλογή των πικάντικων θεμάτων, ειδικά αν του πεις να μην το κάνει.

Το Greek Truth or Dare Kids λοιπόν λύνει αυτό το πρόβλημα μιας και έχει αποκλειστικά ερωτήσεις για παιδιά, η οποίες όμως, κατά την ταπεινή μου γνώμη, βγάζουν τρελό γέλιο και σε μεγάλους που νιώθουν παιδιά. Το περιβάλλον της εφαρμογής παραμένει το ίδιο εύχρηστο με αυτό της εφαρμογής για τους “μεγάλους”, τα χρώματα όμως αλλάζουν και είναι πιο χαρούμενα και …παιχνιδιάρικα.

Στο σύνολό τους, οι ερωτήσεις είναι λίγο περισσότερες από 150 και, όπως τις είδα, είναι επιλεγμένες μία και μία. Αγαπημένη μου ερώτηση, στην κατηγορία του Θάρρους “Για το υπόλοιπο του παιχνιδιού θα αποκαλείς τους πάντες –μικρό μου πόνι–”.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν μέσα από το AppStore και δεν υπάρχει “κομμένη” και “full” έκδοση. Για εμένα αξίζει με το παραπάνω και, όπως λένε και οι δημιουργοί της “Τώρα, ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών μπορούν να βλέπουν τηλεόραση ήρεμοι…”, εσείς;


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Το site της εφαρμογής: http://www.webst.gr/iPhoneGames/DareOrTruthKids/





2 σχόλια:

  1. ....ο παπάς ο παχύς έγαφε παχιά φακή.............(ktm990)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yessireebob, I got a smartphone for the ages. Nokia can’t go wrong producing these babies for high tech-loving guys like me. If those noobie, non-tech smartphone users can’t figure out how to use a N97, too bad for them. They’ll just have to be stuck using those shoddy, simplistic iPhones. Damn, they don’t even have keyboards or flashes on them. Who the hell would buy a smartphone without a keyboard? Damn fools. My Nokia N97 is the best damn smartphone in the whole wide world and Nokia will sell millions of them. Now where did I put my stylus? Ma…. did you see my stylus anywhere around.

    ΑπάντησηΔιαγραφή