Αναζήτηση

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Angry Birds Seasons για το iPhone


Το Angry Birds είναι η νούμερο 1 paid εφαρμογή όλων των εποχών στο AppStore και, πριν από κάποιο καιρό είχε κυκλοφορήσει το Angry Birds Halloween που είχε νέες πίστες με θέμα… το Halloween. Το νέο του update όμως, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, έχει το Χριστουγεννιάτικο mode και ακούει στο όνομα Angry Birds Seasons!

Το περιβάλλον είναι άκρως εορταστικό με χιόνια και δώρα να κοσμούν κάθε πίστα και, όπως και στο “original” Angry Birds, ο εθισμός του παίκτη είναι δεδομένος. Κατά τα άλλα, η εφαρμογή είναι όμοια με το “κλασσικό” Angry Birds, το θέμα παραμένει το ίδιο με τα κακά γουρούνια που έκλεψαν τα αυγά από τα (τώρα πια θυμωμένα) πουλάκια και η πατροπαράδοτη σφεντόνα με την οποία τα πουλιά παίρνουν φόρα για να καταστρέψουν το εκάστοτε οχυρό των πράσινων γουρουνιών.

Η εφαρμογή αυτή περιέχει το χριστουγεννιάτικο αλλά και το Halloween-ιάτικο Angry Birds, κύριο όμως ατού της αυτή την εποχή είναι το πρώτο από τα δύο. Η μεγάλη μαγεία της υπόθεσης βέβαια δεν είναι απλά το ότι έχει νέες χιονισμένες πίστες αλλά στο ότι, καθώς παίζεις, μετράς και τις μέρες που απομένουν μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Το σύνολο των πιστών είναι 25 και κάθε μέρα που περνάει ξεκλειδώνεται αυτόματα και η πίστα με το αντίστοιχο νούμερο (πίστα 3 στις 3 του μηνός κ.ο.κ.).

Σε όλα τα άλλα (gameplay, σκοπό, Physics Engine, κλπ.) το παιχνίδι είναι ίδιο με το Angry Birds επομένως τα λόγια είναι περιττά, όσοι όμως θέλουν να διαβάσουν περισσότερα για αυτό μπορούν να δουν το post εδώ.

Η τιμή της εφαρμογής είναι 0,79 ευρώ στο AppStore και δεν υπάρχει free χριστουγεννιάτικη έκδοση, θεωρώ όμως πως κάποιες εφαρμογές τα αξίζουν με το παραπάνω τα χρήματά τους. Για όποιον θέλει κάτι σε δωρεάν, υπάρχει το “κλασσικό” Angry Birds σε κομμένη έκδοση, δεν θα μπει όμως στο πνεύμα των Χριστουγέννων (ούτε του Halloween για όσους πάνε μερικούς μήνες πίσω, χαχα).


Enjoy


Για μία καλύτερη ιδέα δείτε το βιντεάκι:




Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
Το site της Rovio (developer): http://www.rovio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου