Αναζήτηση

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Stick Stunt Biker Lite για το iPhone


Στην κατηγορία “παιχνίδια” παίζει μπάλα και το σημερινό review του blog μου. Η εφαρμογή ονομάζεται Stick Stunt Biker Lite και είναι η δωρεάν έκδοση του Stick Stunt Biker. Το όλο παιχνίδι έχει σαν θέμα την οδήγηση μοτοσικλέτας τύπου Moto-Cross, όπου καλείσαι να περάσεις τις πίστες κάνοντας τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Η δωρεάν έκδοση έχει μία μόνο πίστα που μπορείς να παίξεις, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα καταλήξεις να παίζεις στην ίδια πίστα ξανά και ξανά για να βελτιώσεις τον χρόνο σου. Οι νόμοι τις φυσικής επιδρούν ιδιαιτέρα ρεαλιστικά πάνω στην μοτοσικλέτα αλλά και πάνω στον αναβάτη, με την ανάρτηση της μοτοσικλέτας να έχει παραπάνω από ενεργό ρόλο στην συμπεριφορά του οχήματος. Σε περίπτωση μάλιστα που “σαβουρωθείς” με αρκετή δύναμη, η μηχανή διαλύεται και, αν η σαβούρα είναι πολύ δυνατή μέχρι και ο άμοιρος ο αναβάτης διαμελίζεται.

Για τον έλεγχο της μηχανής χρησιμοποιείται το accelerometer του iPhone για να ελέγξουμε την κατανομή βάρους μπρός-πίσω και δύο εικονικά κουμπιά, μη ορατά, στα δεξιά και τα αριστερά της οθόνης για το γκάζι και το φρένο. Τα γραφικά δεν είναι αυτό που λέμε “ούλτιμεϊτ” αλλά αναμφισβήτητα συνιστούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον παιχνιδιού.

Για την Full έκδοση του παιχνιδιού υπάρχει προσφορά γνωριμίας μέχρι την 1η Οκτωβρίου με 50% έκπτωση και τιμή 0,79 ευρώ. Η έκδοση αυτή έχει παραπάνω πίστες και διαφορετικά challenges όπως: Jump Master, Trick Or Treat, Ramp Mania και άλλα, δεν πιστεύω όμως ότι απευθύνεται σε πολύ κόσμο από τη στιγμή που στο τζάμπα μπορείς να έχεις την Lite έκδοση και να περάσεις μερικές ευχάριστες στιγμές οδηγικής απόλαυσης. Φίλοι των δύο τροχών, προσέλθετε!


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε επίσης:

Το site των δημιουργών της εφαρμογής:

Το site της Apple:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου