Αναζήτηση

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Touch Mouse για το iPhone


Στο σημερινό review θα παρουσιάσω ένα application που εύκολα το κατατάσσω στο top-ten μου στην λίστα “Η χαρά του ρεμπεσκέ”. Αναφέρομαι στην εφαρμογή Touch Mouse της Logitec που ουσιαστικά μετατρέπει το iPhone σε ένα ασύρματο mouse και keyboard.

Η εφαρμογή αυτή διατίθεται δωρεάν, είναι πολύ μικρή σε όγκο και αναμφισβήτητα δεν θα πάει “χαμένη” αν είσαστε …ένας από εμάς (τους ρεμπεσκέδες). Για να λειτουργήσει, φτάνει το iPhone να είναι συνδεδεμένο ασύρματα στο ίδιο δίκτυο που είναι και ο υπολογιστής που θέλουμε να ελέγξουμε, καθώς επίσης και να έχουμε στον εν λόγω υπολογιστή εγκατεστημένο το λογισμικό της Logitech με ονομασία “Touch Mouse Server”.

Έχοντας συνδεθεί στον υπολογιστή, η οθόνη του iPhone έχει μετατραπεί σε ένα τρισυπόστατο touch pad με όλες τις λειτουργίες που έχει ένα συμβατικό mouse, καθώς και κουμπί που εμφανίζει πληκτρολόγιο για να μπορούμε να ελέγξουμε απόλυτα το PCάκι μας.

Τα feartures που παρέχει η εφαρμογή αυτή στο χρήστη είναι:

  • Multi-touch trackpad με επιλογή δύο ή τριών πλήκτρων
  • Scrolling με δύο δάχτυλα
  • Πληκτρολόγιο
  • Εμφάνιση του κειμένου που πληκτρολογείται
  • Εμφάνιση/Απόκρυψη του πληκτρολογίου
  • Λειτουργία του trackpad και του πληκτρολογίου σε κάθετη και σε οριζόντια προβολή

Η εφαρμογή δουλεύει σε περιβάλλον Windows και σε Mac OS X και από το όσο το έχω χρησιμοποιήσει δουλεύει αρκετά καλά χωρίς να βγάζει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του. Ιδικά όταν είμαι αραγμένος στο κρεβάτι, κοιτάω το PC και θέλω να το κλείσω επειδή με έχει πιάσει μία γλυκιά νύστα και ξέρω ότι προκειμένου να το κλείσω θα πρέπει να σηκωθώ να πάω μέχρι την άλλη πλευρά του δωματίου, η εφαρμογή αυτή είναι …απλά Ultimate. Μία δοκιμή θα σας πείσει.



Enjoy



Για περισσότερες πληροφορίες δείτε επίσης:


Το site της Logitech: http://www.logitech.com

Το site της Apple:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου