Αναζήτηση

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής AppShopper για το iPhone


Η εφαρμογή του σημερινού review έχει σαν θέμα …τις υπόλοιπες εφαρμογές και ονομάζεται AppShopper.

Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες εφαρμογές που ανέβηκαν στο AppStore, τα Updates αλλά και για τις αλλαγές που έγιναν στις τιμές τους. Αν π.χ. μία εφαρμογή διατίθεται δωρεάν ενώ η τιμή της αρχικά ήταν 0.99, …ε, η εφαρμογή AppShopper σε ενημερώνει σχετικά.

Ανοίγοντας την εφαρμογή προβάλλεται η λίστα με τα τελευταία “νέα” όσον αφορά αλλαγές τιμών και νέες κυκλοφορίες μέσα στο AppStore και υπάρχει η δυνατότητα να δεις πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, screenshots, καθώς και να μεταβείς στην σελίδα της εφαρμογής για να την κατεβάσεις.

Επίσης, υπάρχει η επιλογή εφαρμογής φίλτρων για να εμφανίζονται μόνο οι εφαρμογές που θέλεις (π.χ. εφαρμογές για iPad, μόνο Free εφαρμογές, κλπ.). Δυστυχώς δεν γίνεται να φιλτράρεις τις εφαρμογές ανά κατηγορία, όπως γίνεται στο website της AppShopper αλλά πιστεύω ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν τη λειτουργικότητα.

Υπάρχει επίσης Wish List όπου σημειώνεις τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν και ενημερώνεσαι για οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει σχετικά με αυτές μέσα στο AppStore. H ενημέρωση μπορεί να γίνει και με Push Notifications, κάτι που βρίσκω ιδιαίτατα χρηστικό για να μάθω πότε μπορώ να κατεβάσω με 0.79 ευρώ μία εφαρμογή που όταν δεν είναι σε προσφορά έχει σχεδόν ένα 5ευρο.

Εκτός των άλλων, το AppShopper έχει την επιλογή να σε ενημερώνει για το πότε βγαίνουν καινούρια Updates για εφαρμογές που έχεις ήδη στο iPhone/iPad σου και η ενημέρωση για αυτά γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στο Wish List.

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι είναι μία εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή που σου γλυτώνει αρκετό χρόνο ψαξίματος μέσα στο AppStore και συν της άλλης, είναι δωρεάν! Πιστεύω ότι θα την βρείτε το ίδιο χρήσιμη και εσείς.


Enjoy



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:


Το site του AppShopper: http://appshopper.com/



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου