Αναζήτηση

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Ekloges για το iPhone


Το κλίμα της εβδομάδας έχει ένα χαρακτήρα …εκλογικού πανηγυριού, κάθε φορά που πάω να ξεπαρκάρω το αμάξι μου βγάζω και 5-6 “μπροσούρες” που μου ζητάνε να ψηφίσω διάφορους χαρτογιακάδες που χαμογελάνε έχοντας στο background της φωτογραφίας τους χρώματα στις αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε.

Το review της Δευτέρας είχε αμιγώς εκλογικό περιεχόμενο με την εφαρμογή Πού Ψηφίζω; και, θεώρησα ωραίο το να κλείσω την εβδομάδα με μία άλλη εφαρμογή της ίδιας συνομοταξίας, την εφαρμογή Ekloges. (Μαθαίνεις που ψηφίζεις στην αρχή της εβδομάδας και, …τι αποτέλεσμα βγήκε στο τέλος αυτής).

Η εν λόγω εφαρμογή έχει ως λειτουργία την προβολή των εκλογικών αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, θα αρχίσει να μεταδίδει ζωντανά στο iPhone του χρήστη τα στατιστικά των εκλογικών αναμετρήσεων από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010, όπως αυτά ανανεώνονται από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο χρήστης θα μπορεί να προβάλει τα αποτελέσματα που τον ενδιαφέρουν επιλέγοντας από τον χάρτη την Περιφέρεια που τον ενδιαφέρει, όπως φαίνετε στο παρακάτω screenshot.



Γενικά τη βρήκα πολύ έξυπνη ιδέα. Για το πόσο καλά δουλεύει δε μπορώ όμως να εκφέρω γνώμη ακόμα, δεδομένου ό,τι δεν έχει αρχίσει να δουλεύει –λογικό από τη στιγμή που πρέπει να διεξαχθούν οι εκλογές για να βγούνε αποτελέσματα και να έχει πληροφορίες να προβάλλει. Πιστεύω πάντως πως καλύπτει ένα “καινό” στο Ελληνικό AppStore και κερδίζει επάξια την θέση της στην οθόνη των iPhone των απανταχού Ελλήνων ψηφοφόρων gadget-άκιδων.


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Το site σχετικά με την εφαρμογή: http://www.thepressproject.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου