Αναζήτηση

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Mr. AahH!! Lite για το iPhone


Η σημερινή εφαρμογή είναι απλή, εθιστική, αστεία και με περίεργο όνομα, …Mr AahA!! Ο χειρισμός είναι επίσης απλός και το γραφικό του περιβάλλον είναι ευχάριστο χωρίς όμως να σου αποσπά την προσοχή από το σκοπό του παιχνιδιού.

Ο Mr. AahH είναι ένα υβρίδιο μεταξύ του Ταρζάν και του Spiderman και έχει σαν σκοπό της ζωής του (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να περάσει πάνω από όλους τους γκρεμούς του παιχνιδιού, σε ένα κόσμο που, εκτός από τον αέρα που μεταβάλλεται συνέχεια, αλλάζει και η βαρύτητα κάθε τρείς και λίγο. Σαν νέος "Spiderζαν" λοιπόν, πρέπει να καταφέρει ο παίκτης να φτάσει με ασφάλεια από την μία πλευρά στην άλλη. Μάλιστα, προκειμένου να πετύχεις την καλύτερη δυνατή βαθμολογία πρέπει να προσγειώνεσαι στο κέντρο της επιφάνειας προσγείωσης.

Σχετικά με το gameplay, ο Mr. AahH παίρνει πρωτοβουλία από μόνος του και πιάνει το σχοινί για να …"ταρζανίσει" (αυτοκτονικές τάσεις), περιμένει όμως την παρέμβαση του παίκτη για το πότε θα το αφήσει προκειμένου να προσγειωθεί (ή να γκρεμοτσακιστεί). Επίσης, ο παίκτης μπορεί μέσα από τις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσει και το accelerometer του iPhone του προκειμένου να επηρεάζει ελαφρός την πορεία του αιωρούμενου Mr. AahH με ελαφριές κινήσεις που θα κάνει στη συσκευή του.

Τέλος, μέσα από την εφαρμογή μπορεί κανείς να δει τα global scores, γενικά αλλά και της ημέρας.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από το AppStore της Apple, υπάρχει όμως και η Paid έκδοση η οποία έχει παραπάνω πίστες και έχεις 3 αντί για 1 ζωές (είπαμε, ωραία η εφαρμογή αλλά, …μία χαρά είναι και η Lite έκδοσή της). Πιστεύω ότι το παιχνιδάκι είναι εξαιρετικό για να περνάς την ώρα σου και, κακά τα ψέματα, είναι εθιστικό όταν αρχίσεις να παίρνεις πατριωτικά το “ταρζανικίλι”. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και πιστεύω ότι θα το εκτιμήσετε όσο και εγώ, ιδίως στις ατελείωτες ώρες αναμονής σε ουρές τράπεζας, δημόσιες υπηρεσίες και σε άλλες τέτοιες χρονοβόρες αγγαρείες.


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Το site της εφαρμογής: http://www.ponos.co.jp/iphone/en/mraahh.htm







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου