Αναζήτηση

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Wallpapers HD για το iPhone και το iPad


Σε όλους μας, λίγο ή πολύ, αρέσει να δίνουμε μία ξεχωριστή νότα που θα διαφοροποιήσει το iPhone μας από τα υπόλοιπα. Μέσα από  το Wallpapers HD, την εφαρμογή του σημερινού review, μπορούμε να ψάξουμε μέσα από μία αρκετά μεγάλη συλλογή εικόνων για να επιλέξουμε, προκειμένου να κάνουμε την οθόνη της Apple συσκευής μας, …διαφορετική.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση της και το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση της συσκευής σε κάποιο δίκτυο (Wi-Fi ή 3G).

Μέσα από την εφαρμογή είναι δυνατή η ανεύρεση τις επιθυμητής εικόνας με τη χρήση φίλτρων ανά κατηγορία (π.χ.: Οχήματα, Φύση, Άνθρωποι, κλπ.). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα προβολής των αποτελεσμάτων από τρείς βασικές ενότητες: Πρόσφατα, Δημοφιλή και Random.

Όταν βρούμε το Wallpaper που μας αρέσει, μπορούμε να το κατεβάσουμε στο iPhone/iPad μας. Μπορούμε επίσης να το βαθμολογήσουμε, να το στείλουμε μέσω e-mail σε κάποιο φίλο μας, όπως επίσης και να το αναρτήσουμε στο Facebook και στο Twitter λογαριασμό μας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πώς η κάθε εικόνα μπορεί να κατεβεί σε full size ή crop-αρισμένη για να ταιριάζει απόλυτα με την ανάλυση της οθόνης της Apple συσκευής μας.

Η εφαρμογή αυτή διατίθεται μέσα από το AppStore δωρεάν και την θεωρώ εξαιρετικά καλή για όλους όσους θέλουν να διαφοροποιήσουν το iPhone ή το iPad τους από …το πλήθος.


Enjoy




Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:



Το site του developer: http://stuckpixelstudios.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου