Αναζήτηση

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής MTV Greece για το iPhone


Το τηλεοπτικό κανάλι MTV διαθέτει μέσα από το AppStore εδώ και λίγες ημέρες την δικιά του εφαρμογή. Πρόκειται για την εφαρμογή MTV Greece που έχει σαν σκοπό την πληροφόρηση των fans του καναλιού με τα τελευταία μουσικά, και όχι μόνο, νέα.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή χωρίζεται σε 5 ενότητες οι οποίες είναι: Νέα, Music Charts, Twitter, TV Schedule και Ψηφοφορία για τα Ελληνικά Hits.

Στα Νέα, ο χρήστης της εφαρμογής βλέπει τα τελευταία νέα σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες, ενημερώνεται για τα διάφορα events που διοργανώνονται, τις τελευταίες κυκλοφορίες παιχνιδιών, τα MVT Specials, τις νέες ταινίες, την show biz και ασφαλώς τα μουσικά νέα. Στην αρχική οθόνη των νέων προβάλλονται τα πιο φρέσκα από αυτά αλλά μπορεί ο χρήστης να διαβάσει ακόμα περισσότερα για την κάθε κατηγορία αν πατήσει στο κουμπί “Περισσότερα” (δεν το περιμένατε, I know, χε χε!).

Στα Music Charts εμφανίζονται με σειρά προτίμησης τα πιο δημοφιλή τραγούδια από κατηγορίες όπως το Ελληνικό Hitlist, το TOP 20 US list, κ.α.

Στην ενότητα του Twitter εμφανίζονται όλα τα τελευταία tweets που έχει κάνει στο κανάλι του το MTV Greece.

Στο TV Schedule αναρτάται το τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού για τις προσεχείς ημέρες.

Τέλος, στην ενότητα της Ψηφοφορίας ο χρήστης μπορεί να ψηφίσει για να διαμορφώσει το Ελληνικό Hit list.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και πιστεύω ότι είναι must για τους απανταχού μουσικόφιλους MTV-άκιδες Έλληνες αλλά και για όσους θέλουν να πληροφορούνται για τα τελευταία νέα από ταινίες, show biz κλπ. Προσωπικά την βρήκα αρκετά χρηστική και ευχάριστη, θεωρώ όμως πως στης επόμενές της εκδώσεις θα γίνει πολύ πιο πλήρης από ότι είναι τώρα.


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Το site του MTV Greece: http://www.mtvgreece.gr/home.html


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου