Αναζήτηση

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής NinJump – HD για το iPad


Λίγο ή πολύ, όλοι μας κρύβουμε έναν Ninja μέσα μας, κάτι που φαίνεται να κρύβει και η Backflip Studios, developer του παιχνιδιού NinJump – HD. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί για την ταμπλέτα iPad της Apple και θα το κατέτασσα άνετα στην κατηγορία των εθιστικών Games.

Το γραφικό του περιβάλλον είναι πολύ καλοσχεδιασμένο, χωρίς υπερβολές και περιττές φαμφάρες εντυπωσιασμού, εκεί όμως που η εφαρμογή πραγματικά “τα σπάει” είναι στο θέμα του χειρισμού, …η μόνη εντολή που χρειάζεται για να παίξεις είναι το Tap, όπου, πατώντας το ο ήρωας-Ninja του παιχνιδιού αλλάζει πλευρά.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να αποφύγεις τις διάφορες απειλές οι οποίες έχουν τη μορφή άλλων Ninja, shuriken (αστεράκια ninja), δολοφονικών σκίουρων, άγριων πουλιών και …εξογκωμάτων των κτιρίων. Όταν πηδάς από τη μία πλευρά στην άλλη, τεμαχίζεις ότι περνάει με την βοήθεια του katana σου και, αν τεμαχίσεις σερί τρία ίδια εμπόδια παίρνεις bonus ένα δαιδαλώδες άλμα που σε ανεβάζει αρκετά ψηλά σε χρόνο “ντετέ” (dt). Υπάρχουν επίσης και σφαίρες προστασίας, που αν τις πάρεις σε προστατεύουν από το επόμενο θανατηφόρο χτύπημα που δεν θα προλάβεις να αποφύγεις.

Η εφαρμογή υποστηρίζει Open Feint Leaderboard και, πέραν αυτού, ο παίκτης μπορεί να postάρει το score του στο Facebook και το Twitter λογαριασμό του.

Σε γενικές γραμμές το NinJump – HD μου φάνηκε εξαιρετικά καλό παιχνιδάκι, είναι δωρεάν και αποδεικνύει περίτρανα το ότι μία εφαρμογή μπορεί να είναι επιτυχημένη ακόμα και αν ο χειρισμός της περιορίζεται σε ένα απλό …tap.


Enjoy.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Το site του developer: http://www.backflipstudios.com/


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου