Αναζήτηση

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής MyFlower On Line Ανθοπωλείο για το iPhone


Το σημερινό review έχει σαν θέμα μία εφαρμογή-ηλεκτρονικό κατάστημα με slogan “Ποτέ η αποστολή λουλουδιών δεν ήταν τόσο εύκολη”. Πρόκειται για την εφαρμογή MyFlower On Line Ανθοπωλείο που είναι, όπως λέει και ο τίτλος, ένα ηλεκτρονικό ανθοπωλείο που μέσα από ένα δίκτυο 200+ καταστημάτων αποστέλλει την παραγγελία λουλουδιών του χρήστη στον επιθυμητό τελικό αποδέκτη.

Η εφαρμογή έχει τον κατάλογο με τα διαθέσιμα λουλούδια όπου υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής φίλτρων για να επιλέξει ο χρήστης τα λουλούδια ανάλογα με: Την περίσταση, την αξία και το είδος των λουλουδιών που επιθυμεί.
Για την επιλογή του τελικού αποδέκτη υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αυτού μέσα από τη λίστα των επαφών του iPhone αλλά και εισάγοντας τα στοιχεία “χειροκίνητα”. Μπορεί επίσης να οριστεί η ημέρα και η ώρα που θέλετε να αποσταλούν τα λουλούδια στον αποδέκτη κάνοντας την όλη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ προκαθορισμένου μηνύματος (π.χ. “Να σας ζήσει”) αλλά και να γράψουμε ένα δικό μας μήνυμα.

Για την πληρωμή της παραγγελίας υπάρχουν, για την ώρα, δύο τρόποι, μέσω PayPal και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κερασάκι στην τούρτα, και ας μην πρόκειται για εφαρμογή ζαχαροπλαστείου, είναι το ενσωματωμένο εορτολόγιο όπως επίσης και η λειτουργία ενημέρωσης για παράδοση των λουλουδιών στον αποδέκτη τους μέσω Push Notification.

Τολμώ να πω πως συμφωνώ με το slogan της εφαρμογής και ό,τι, όντως είναι μία εξαιρετικά καλή “φάση” για να κάνει κανείς τις παραγγελίες των λουλουδιών του μέσω iPhone και, για να μην ξεχνιόμαστε, από τα χέρια Έλληνα developer.


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Το site του ηλεκτρονικού ανθοπωλείου: http://www.myflowers.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου