Αναζήτηση

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Review της εφαρμογής Τεστ για Δίπλωμα Αυτοκινήτου – Δωρεάν έκδοση


Το σημερινό review έχει σαν θέμα την Ελληνική εφαρμογή με όνομα Τεστ για Δίπλωμα Αυτοκινήτου – Δωρεάν έκδοση. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία της εφαρμογής, πρόκειται για μία εφαρμογή που σε προετοιμάζει για τις εξετάσεις οδήγησης.

Το δίπλωμα οδήγησης είναι λίγο-πολύ απαραίτητο στις μέρες μας και όλοι όσοι έχουμε ήδη δίπλωμα θυμόμαστε τις εξετάσεις που κληθήκαμε να περάσουμε (άλλοι μία φορά και άλλοι, …πολλές). Η εφαρμογή αυτή λοιπόν έχει σαν σκοπό να “μορφώσει” τον υποψήφιο διπλωματούχο οδηγό.

Η Δωρεάν έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει στο σύνολο περίπου 50 ερωτήσεις που χωρίζονται σε 7 κατηγορίες όπως: Η σήμανση, η εγκατάσταση θέσης του οδηγού, τα κύρια όργανα και τα χειριστήρια κλπ. Έχει μετρητή προόδου που σου λέει σε ποσοστό επί της εκατό πόσο καλά τα πάς στην κάθε κατηγορία και μπορεί να κάνει και εξομοίωση του τελικού τεστ 30 ερωτήσεων, όπου θα επιλέξει τυχαίες ερωτήσεις από όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες.

Ολοκληρώνοντας κάθε τεστ, η εφαρμογή σου λέει πόσο χρόνο έκανες και ποιες ερωτήσεις απάντησες σωστά και ποιες όχι. Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να στείλει μέσω e-mail τα αποτελέσματα των τεστ που κάνει.

Η εφαρμογή, όπως φαίνεται και από το όνομά της διατίθεται δωρεάν μέσα από το AppStore, ασφαλώς όμως υπάρχει και η Paid έκδοση της εφαρμογής που κοστίζει 1,59 ευρώ και περιλαμβάνει πάνω από 800 ερωτήσεις χωρισμένες σε 24 διαφορετικές κατηγορίες, λογικό κόστος πιστεύω αν αναλογιστεί κανείς ότι το αντίστοιχο βιβλίο κοστίζει παραπάνω και δεν σου προσφέρει τις λειτουργικότητες που έχεις μέσα από το iPhone.

Θεωρώ ότι η εν λόγο εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους ετοιμάζονται για το τεστ του πολυπόθητου διπλώματος οδήγησης, όχι όμως και για όσους το έχουν περάσει (εκτός αν έχουν σκοπό να χάσουν όλους τους πόντους από το δίπλωμά τους και θα πρέπει να το περάσουν ξανά, χα χα!). Φίλοι υποψήφιοι οδηγοί…


Enjoy



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:


Το site της εφαρμογής:



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου