Αναζήτηση

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Review της εφαρμογής Giortes για το iPhone


Στο σημερινό review θα διαβάσετε για ένα εξαιρετικό παράδειγμα εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί από ελληνικά χέρια. Η εφαρμογή λέγεται Giortes (Γιορτές) και είναι ένα χρηστικότατο εορτολόγιο. Οι μουρμούρες φίλων/συγγενών/συναδέλφων επειδή ξεχάσατε την ονομαστική τους εορτή περνάνε στην σφαίρα του παρελθόντος.

Ουσιαστικά, η εφαρμογή είναι ένα ημερολόγιο που συμπεριλαμβάνει όλες τις γνωστές (αλλά και λιγότερο γνωστές) γιορτές ελληνικών ονομάτων, ακόμα και τις κινητές, χάρη στη δυναμική βάση δεδομένων που διαθέτει. Δεν χρειάζεται να συνδεθεί με κάποιο δίκτυο για να δουλέψει και πάνω απ’ όλα, είναι δωρεάν! Ανοίγοντας την εφαρμογή, στην οθόνη του iPhone σου προβάλλονται τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα και έχεις την δυνατότητα να δεις ποιος γιόρταζε τις προηγούμενες μέρες και ποιες είναι οι γιορτές που έρχονται τις επόμενες.

Υπάρχει επίσης και η έκδοση GiortesPlus με κόστος 0,79 ευρώ, στην οποία έχεις παραπάνω δυνατότητες όπως το να μεταβείς άμεσα σε κάποια ημερομηνία οποιουδήποτε έτους και να δεις ποιος γιορτάζει, να επιλέξεις ένα όνομα και να δεις πότε γιορτάζει, μπορείς να τσεκάρεις ποιοι γιορτάζουν σήμερα και βρίσκονται μέσα στη λίστα των επαφών σου, καθώς επίσης και να καλέσεις απευθείας μέσα από την εφαρμογή τον/την εορτάζοντα/ουσα ή να στείλεις ένα ευχετήριο e-mail.

Συνοπτικά, πρόκειται για μία τόσο χρηστική όσο και απλή εφαρμογή που κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια και σε γλυτώνει από δυσάρεστες καταστάσεις γκρίνιας και παρεξηγήσεων. Αν και πιστεύω ότι η δωρεάν έκδοση είναι υπέρ αρκετή, αν είσαστε από τα άτομα που …εύχονται συνέχεια, η έκδοση Plus θα λάβει περίοπτη θέση στην οθόνη του iPhone σας και θα σας γλυτώσει χρόνο και φαιά ουσία.


Enjoy


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Το site του Developer: http://www.panayotis.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου